5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa'ya hayırlı olsun

MANİSA KENT KONSEYİ ÇALIŞMA GRUPLARI TOPLANTISI

Manisa Kent Konseyi Çalışma Grupları toplantısı Manisa Kent Konseyi Başkanı Mustafa Pala başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantıya katılım yoğun oldu. Sendikalar, sivil toplum örgütleri gibi kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı toplantıya bazı İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Mustafa Pala, Kent Konseyi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Ortak akıl hareketini oluşturmak amacıyla Çalışma Grupları yapacaklarını belirten Pala, “ Akıl akıldan üstün olabilir ancak ortak akıl her akıldan üstündür. Altını çizerek belirtmek isterim ki Çalışma Gruplarında ortak akıl ürünü durumuna getirdiğiniz her sözcüğün, her cümlenin, her metnin bir değeri vardır. Herkes kahvede ya da evinde, televizyon karşısında edilgen kalmayı yeğliyorsa, çalışma gruplarında aktif katılımı tercih edenler bu kentin sakinleri değil, sahipleridir.” dedi.

Çalışma gruplarında öğrenerek üreteceklerini ve hemşerilik bağlarını eylem içinde güçlendireceklerini düşündüğünü belirten Pala, “Kentine sahip çıkan, çalışmalara aktif biçimde katılan ve çözüme ortak olan hemşehrilerimiz başımızın tacıdır. Şimdi çalışma gruplarını belirleyeceğiz. Çalışma gruplarının Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi de olana kolaylaştırıcıları ile grup tanışması yapılacak. Kent Konseyi çalışma gruplarımız Manisa Kent Konseyi’ne ve güzel kentimiz Manisa’ya hayırlı olsun.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından toplantıya katılanlar arasından Ekonomik Sektörler Çalışma Grubu, Sosyal Sektörler Çalışma Grubu ve Altyapı/Kentleşme Çalışma Grubu oluşturuldu.

MANİSA KENT KONSEYİ ÇALIŞMA GRUPLARI TOPLANTISI
MANİSA KENT KONSEYİ ÇALIŞMA GRUPLARI TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 18:06:02
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 18:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?