30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Manisa'ya yeni bir başkan adayı

AK Parti’de 5 yıldır meclis üyeliği yapan, Belediye Başkanı Bülent Kar’ın da bir dönem en büyük destekçilerinden olan İsmail Taşkıran Manisa Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

AK Parti’de Bülent Kar’dan sonra meclis üyesi İsmail Taşkıran da belediye başkanlığına talip olduğunu açıkladı. AK Parti’de yapılan toplantıya İl Başkanı Mustafa Bilir, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu’nun yanı sıra az sayıda partili katıldı.

“BÜLENT KAR’DAN DAHA İYİSİNİ YAPARIM”

Mevcut Belediye Başkanı Bülent Kar’dan daha iyisini yapacağını iddia eden Taşkıran, “Sayın Bülent Kar önemli hizmetler yaptı. Ancak siyasette iddialı olmak şart. Herkes iddiasını ortaya koymalı. Mükemmeli sürekli aramak lazım. Partimizdeki başkanlık yarışı da böyle olacaktır. Bundan sonrada birçok arkadaşımız aday adayı olacaktır. Herkesin kendine has bir tarzı var. Benim de düşündüğüm projelerim var. Bunları hayata geçirmek, Manisa’ya faydalı olmak için harekete geçtim. Bu konuda partimizin vereceği her türlü kararı saygıyla karşılayacağım.”dedi.

İsmail Taşkıran, “Bülent Arınç’la aday adaylığı konusunda görüştünüz mü?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi: “Sayın Bülent Arınç’ın görüşleri bizim için çok önemli. Onun söyledikleri bizim için emirdir. Bülent Bey, ‘İsteyen herkes aday adayı olabilir.’görüşünü her zaman bize söyler. Bu bir en iyiyi bulma yarışıdır.”

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?