5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Manisa'ya yeni temizlik aracı

MANİSA'YA YENİ TEMİZLİK ARACI

Belediye Başkan Cengiz Ergün, yeni satın alınan 4 metre küplük vakumlu yol süpürme aracının tanıtımını yaptı. Başkan Ergün, "Manisa'da traktörler değil modern yöntemlerle temizlikler yapılıyor." dedi.

GEKAP kapsamında Manisa Belediyesi sisteminde faaliyet gösteren 4 firma tarafından Manisa Belediyesi'ne hediye edilen vakumlu yol süpürme aracının tanıtımı, Belediye hizmet binası önünde gerçekleştirildi. Tanıtım törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Münir Bedel, meclis üyeleri, firma temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Aracın özellikleri hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Münir Bedel, “Bir süre önce Manisa Belediyesi bünyesine araç alımı yapılarak, ekipman anlamında güçlendirilme yapılmıştı. Alınan araçlar arasında müdürlüğümüz bünyesine de araçlar alınmıştı. Bu araçlar arasında bir adet süpürme makinesi yer alıyordu. Bu araç şehir merkezinde, kaldırımlarda hatta park ve bahçelerde girip çıkması açısından kullanışlı bir araç. Bu aracımızı bundan sonra şehir merkezimizdeki cadde, sokak, meydan ve parklara sokacağız. Diğer büyük aracımızı da ana arterlere kaydıracağız” dedi.

Aracı Manisa Belediyesi'ne hediye eden firma yetkililerine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Yeni bir aracımızı daha Manisa Belediyesi bünyesine katmış bulunuyoruz. Şubat ayında büyük boy süpürme makinesi de almıştık. Şehir merkezinde, dar cadde ve sokaklarda çalışması açısından bir küçük boyunu kazandırmış bulunuyoruz. Bunun yaklaşık maliyeti 140 bin TL. Bizim GEKAP sistemi kapsamında bulunan 4 firmamız olan Ünalanlar Limitet Şirketi, Baldır Limitet Şirketi, Karplast Limitet Şirketi ve Kardeşler Hurdacılık Adem Işık firmaları 140 bin TL'lik bu aracı Belediyemize hediye etti. Ben bir kere daha buradan tüm Manisalılar adına, şahsım adına, meclis üyelerim adına, tüm Belediye personeli adına teşekkür ediyorum. Önemli olan Manisa'ya hizmet. Biz nerede nasıl hizmet yapılması gerekiyorsa o şekilde hareket ediyoruz. Manisa'da traktörlerle temizlik yapıldığını söyleyenler kentin sokaklarını bilmedikleri için gerçekleri bilmemektedir. Bu vakumlu aracımızda başta parklar olmak üzere gerekli tüm yerlerde çalıştırılacak” diye konuştu. Konuşmaların ardından vakumlu yol süpürme aracının ilk denemesi yapıldı.

MANİSA'YA YENİ TEMİZLİK ARACI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 17:31:03
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 17:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?