3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Masa tenisinde Turgutlu rüzgarı

Milli Eğitim Bakanlığı Beden Eğitimi ve İzcilik Dairesi tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Masa Tenisi müsabakalarına katılan Turgutlu Tev Samiye Bayar İlköğertim Okulu öğrencileri il şampiyonu oldu

Manisa'da düzenlenen müsabakalara katılan Tev Samiye Bayar İlköğretim Okulu kız masa tenisi takımı rakipleri Hamzabeyli ve Soma İlköğretim Okulu takımlarını yenerek final maçını Ahmetli Gazi İlköğretim Okulu ile yaptı. Çekişmeli geçen maçı da 3-2 kazanan Turgutlu'lu kızlar il şampiyonu oldu. Öğretmenleri Süleyman Çetinkaya'nın çalıştırdığı kız masa tenisi takımı 23-26 Mart 2009 tarihlerinde Aksayar'da yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya da hak kazandı. Sevim Yücebaş, Emine Çelik, Gizem Ökten ve Elif Acar'dan oluşan Tev Samiye Bayar İlköğretim Okulu kız masa tenisi takımı Manisa ilini en iyi şekilde temsil edeceklerini ve iyi bir derece alarak Turgutlu'ya döneceklerini belirttiler.

Okul Müdürü Tanju Özbent ise öğrencilerinin başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Aksaray'dan iyi bir dereceyle döneceklerine inandıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 22:36:29
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 22:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?