5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Masal tadında bir yarışma

DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN MASAL ANLATMA YARIŞMASI

Manisa Özel Doruk İlköğretim Okulu birinci kademe öğrencileri arasında yapılan “Masal Anlatma Yarışması” çekişmeli geçti.

Çok heyecanlı oldukları gözlenen 10 öğrencinin anlattıkları Kırmızı Başlıklı Kız, Kaplumbağayla Maymun, Çirkin Ördek Yavrusu, Alice Harikalar Diyarında, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Aslan ile Fare, Aslan ile Sivrisinek, Boyasız Pabuçlar, Çam Ağacı ve Hiç gibi masallar ilgiyle dinlendi. Renkli sahnelere sahip olan Masal Anlatma Yarışması'nda 3-A sınıfından Okyanus Lagarlı; Alice Harikalar Diyarında masalı ve 5-B sınıfından Nergis Şahin; Boyasız Pabuçlar Masalı ile birinciliği paylaştılar. 3-B sınıfından Fatih Taşdemir; Aslan ile Fare Masalı ile ikinci, 3-A sınıfından Özge Yurteri ise; Kırmızı Başlıklı Kız Masalı ile üçüncülüğü elde etti.

Masal Anlatma Yarışması'nın amacını anlatan Özel Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan “ Öğrencilerin topluluk karşısında Türkçeyi doğru ifade ederek, anlatım, jest ve mimik yeteneklerini geliştirmesi, anlatımı dramatize ederek kendini ifade etme yeteneği konusunda özgüven kazanmasıdır.” dedi.

DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN MASAL ANLATMA YARIŞMASI
DORUKLU ÖĞRENCİLERDEN MASAL ANLATMA YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 13:32:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 15:57:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?