30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MASİAD'dan 2. ESİDEF'e davet

Manisa Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yerkazanoğlu, Manisalıları 18–19 Ekim’de İzmir’de yapılacak olan 2. ESİDEF İş Geliştirme Platformuna davet etti.


MASİAD üyeleri iftarda buluştu. Dernek binasında verilen iftar yemeğinde açıklamalarda bulunan Başkan Ömer Yerkazanoğlu, 18–19 Ekim’de İzmir’de yapılacak olan 2. ESİDEF İş Geliştirme Platformuyla ilgili bilgi verdi. Manisalıları, İzmir’de geçen sene ilki yapılan ve bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan ESİDEF İş Geliştirme Platformuna davet eden Başkan Yerkazanoğlu, platformda Manisa’dan 20 firmanın stant açacağını söyledi.


PARA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ
2. ESİDEF İş Geliştirme Platformunda Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Yerkazanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bağlı bulunduğumuz federasyon Ege ve Batı Akdeniz’i içine alan 20 tane dernekten oluşuyor. Toplam 2 bin 200 iş adamından oluşan bir dernek. Bende bu federasyonun yönetim kurulu üyesiyim. Her sene yaptığımız bir iş geliştirme platformu var. Bu dernekteki üyelerin katılımlarıyla gerçekleştirilen iş geliştirme platformunun geçen sene ilki İzmir’de olmuştu. Bu sene de 18–19 Ekim’de İzmir’de gerçekleşecek. 10 bin civarında ziyaretçi bekliyoruz. Firmalar stantlar kurup orada mallarını sergiliyorlar. Biz MASİAD olarak iş adamlarına reel bir şeyler yaptırmak istiyoruz. Para kazandırmak istiyoruz. Esas hedefimiz onların para kazanmalarını sağlayacak programlar geliştirmektir. Buradan yola çıkılarak aramızdaki ticareti geliştirmek amacıyla böyle bir program düzenleniyor. Bütün Manisalı halkımızı bekliyoruz.”

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 18:04:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?