3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MASİAD'tan Arslan’a ziyaret

Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ömer Yerkazanoğlu, Başkan Yardımcısı Recep Kumcular ve Genel Sekreter Hakan Yörükoğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan’ı ziyaret ettiler.
MTSO seçimlerinde önemli rol oynayan MASİAD üyeleri MTSO Meclis Başkanlığına seçilen Abdurrahim Arslan’a ziyaret bulundu.

MASİAD Başkanı Ömer Yerkazanoğlu, MTSO’da yapılan seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek, “İlk önce Başkanımız Bülent Koşmaz’ı tebrik etmiştik. Sizin de bu önemli görevi başarıyla devam ettirmenizi temenni ediyoruz. Amacımız Manisalıların birlik ve beraberlik içinde başarılı hizmetlere imza atmasıdır. Sayın Başkan derneğimizde de başarılı çalışmalara imza atmış bir arkadaşımızdır. Bu görevde de aynı çizgiyi devam ettireceğine inancımız tamdır. Bu çerçevede MASİAD olarak Oda’ya her türlü desteği vereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Ortak projelerimizle Manisa’mıza el ele iyi hizmetler sunacağımızı düşünüyoruz.”diye konuştu.

MTSO Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan da MASİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Üyesi olmaktan onur duyduğum MASİAD’ın ziyareti beni çok mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”dedi.

Ziyarette, aynı zamanda MASİAD üyeleri de olan MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Güngür de yer aldı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:36:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?