7
Mayıs
2024
Salı
MANİSA

Mazgallar hırsızların kurbanı oldu

Manisa’da, kentin çeşitli bölgelerinde yollardan sökülen mazgallar, şehir dışındaki boş bir arazide çalıların arasına gizlenmiş şekilde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, yollara döşenen mazgalların bir bir çalınması üzerine Belediye Zabıta Müdürlüğü, mazgalların bulunması ve çalan hırsızların da yakalanması yönünde polisten destek istedi. Bunun üzerine polis ekipleri kentin çeşitli bölgelerinde araştırma başlattı. Şehit Özdemir Polis Karakolu ekipleri, çalınan mazgalları şehrin kenar mahallelerinden olan Barbaros Mahallesi’nin sınırları içerisinde çalıların arasında buldu. 20 adet mazgal, Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, tekrar kullanılmak üzere belediye şantiyesine götürüldü.

Zabıta Müdürü Hakkı Doymaz, "Hırsızlığın böylesini ilk defa görüyorum. Şehir içerisinde daha önceki dönemlerde ortalıktan kaybolan mazgallarımızın ne olduğunu şimdi daha iyi görüyor ve anlıyorum.

Manisa Belediyesi olarak şehir içerisinde bütün rögarlarımıza özel önem veriyoruz. Ancak bazı şahıslar mazgalları bir sektör haline getirmişler. Burada görev daha çok vatandaşlarımıza düşüyor" şeklinde konuştu. Doymaz ayrıca, gerçekleştirilen başarılı çalışma nedeniyle emniyet güçlerine teşekkür etti.

Bu arada mazgalları çalan hırsızların yakalanması için araştırmaların devam ettiği bildirildi.

manisa
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 16:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?