4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MEB'den Vali Güvenç’e takdir belgesi

Gönül Köprüsü projesi kapmasında Düzce, Bartın ve Edirne’den 1720 öğrenciyi ağırlayan Manisa Valiliği’ne Milli Eğitim Bakanlığı tarafından takdir belgesi gönderildi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yıl il ülke genelinde düzenlediği Gönül Köprüsü projesi kapmasında Manisa’ya Düzce, Bartın ve Edirne’den 1720 öğrenci gelmişti. Öğrencilerin Manisa’da kaldığı süre içinde 42 bin TL yemek bedeli Özel İdare, 55 bin TL taşıma bedeli Ortak Girişim Grubu (OGG), 12 bin 500 TL’lik diğer masraflar ise Milli Eğitim Müdürlüğü’nce karşılanmıştı.

Manisa’dan 720 öğrenci ise proje kapsamında Elazığ’a gönderildi. Projenin tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 46 ilin valilerine takdir belgesi gönderildi. Bu ilerden birisi de Manisa oldu.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik imzasıyla gönderilen takdir belgesini Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy Vali Celalettin Güvenç’e takdim etti.  Projeye katkı sağlamaktan dolayı büyük onur duyduklarının altını çizen Vali Celalettin Güvenç, “Bu ödül benim değil Manisalılarındır. Çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan, bölgeler arasında iletişimi ortaya çıkaran bu proje çok faydalı olmuştur. Bu nedenle takdir belgesini Manisalılar ve çocuklarımız adına alıyorum.”diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 16:50:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?