30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MEÇEV'den Başkan Önder'e ziyaret

Muğla Eğitim Çevre Koruma ve Dayanışma Vakfı (MEÇEV) Yönetim Kurulu üyeleri, Milas Belediye Başkanı Hürol Önder’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete MEÇEV Yönetim Kurulu 2. Başkanı İsmail Birol, Genel Sekreter Ahmet Bilgin, Muhasip Üye Selçuk Çatalçam, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Boğa, Merdan Tufan ve Seyid Ali Topal’ın katıldı.


Ziyarette MEÇEV’in işleyişi hakkında Başkan Önder’e detaylı bilgi veren ve MEÇEV’in, Muğla Halkı’nın Ankara’daki lobisi olduğunu belirten MEÇEV Yönetim Kurulu 2. Başkanı İsmail Birol, “Bizler için kişilerin siyasi görüşü, makamı önem taşımamaktadır. Önemli olan Muğla ve Muğla Halkı’na nasıl hizmet edildiğidir. 30 Ekim 1913 yılında kurulan Muğla’nın 100. kuruluş yıldönümünde yani 5 yıl sonra MEÇEV, Muğla Valiliği ve Muğla Üniversitesi ile ortak düzenlenecek bir organizasyonla akıl arama konferansı düzenleyeceğiz. Düzenlenecek konferans ile Muğla’nın gelişimine katkı sağlayacağız” dedi.

MEÇEV’in daha önceki yıllarda ilgisizlikten işlevsiz konuma düştüğünü belirten Milas Belediye Başkanı Hürol Önder ise “Gördüğümüz kadarıyla MEÇEV yönetimi çaba ve uğraş içerisinde. Muğla’nın gelişimine katkı sağlayacak güzel çalışmaların içerisine girilmiş” diyerek yönetim kurulu üyelerine ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2008 Cuma 17:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?