3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Merkez sağ Manisa'da buluşuyor

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Salih Uzun 6 Eylül Pazar günü Manisa’da buluşacaklar.

DP ile ANAP arasında uzun süredir devam eden birleşme görüşmelerinden birisi de Manisa’da yapılacak. DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı Salih Uzun 6 Eylül Pazar günü Manisa’da bir araya gelerek, birleşme konusunu görüşecekler. İki genel başkan 17.00 ile 19.00 saatleri arasında yerel televizyonda canlı yayına katılacaklar. Ardından Saruhan Otelde düzenlenen iftar yemeğinde görüşmelere devam edecekler.

DP İl Başkanı Ümit Canuyar, merkez sağda bütünleşmenin sağlanması noktasında çok önemli bir organizasyona imza atacaklarına dikkat çekerek, “Bu büyük buluşma Türk siyasetinin kaderini tayin edecek. Manisa olarak biz bu organizasyonu gerçekleştirmek için çok çaba sarf ettik. Bundan sonra da merkez sağda bu bütünleşmenin gerçekleşmesi için buradaki ANAP’lı arkadaşlarımızla birlikte elimizden geleni yaparak büyük rol oynayacağız” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 15:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?