5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mesir Korosu hayran bıraktı

MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ

Manisa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına, dev koronun verdiği konser damgasını vurdu.

Manisa'da 23 Nisan bayramı etkinlikleri sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreni ile başladı. Törene Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Şenol, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, askeri, sivil erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk koyma törenin ardından Manisa Valisi Celalettin Güvenç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Halil Yurtseven

İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Beyza Alkan'a bıraktı. Alkan, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi konusunda vatandaşların uyarılması, çocuklar için daha fazla oyun sahası yapılması, kağıt israfına son vermek adına her öğrenciye bir dizüstü bilgisayar verilmesi gerektiğini belirtti. Daha sonra Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndaki kutlamalara geçildi. Çok sayıda vatandaş da tribünleri doldurarak gösterileri izledi. Törende bazı çocuklar uzun bekleyiş ve sıcaktan dolayı fenalaştı. Baygınlık geçiren çocuklara tören alanında bulunan 112 ekipleri hemen müdahale etti. Törende Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy bir konuşma yaparak öğrencilerin bayramın kutladı. Daha sonra şiirler okunarak geçit töreni yapıldı. Tören geçidinin ardından gösteriler başladı. Birbirinden güzel gösteriler sunan öğrenciler büyük beğeniyle izlendi.

Gösterilerin ardından Manisa Mesir Macunu'nun içinde bulunan 41 çeşit baharattan esinlenerek 41 okuldan oluşturulan 2 bin 320 kişilik 23 Nisan Manisa Mesir Korosu sahne aldı. Koro, 'Sevgi Çiçekleri', '23 Nisan', 'Gençlik Marşı' ve 'Bayrağım' adlı şarkı ve marşları seslendirdi. 23 Nisan Manisa Mesir Korosu söyledikleri şarkı ve marşlar ile izleyenlerin kulaklarına hitap ederken aynı zamanda oluşturdukları T.B.M.M yazısı ile de görsel olarak izleyenlerden büyük alkış topladılar.

Tören bitiminde Vali Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tören alanına inerek gösterileri hazırlanmasında emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerinin tek tek elini sıktı. Çocuklarla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
MANİSA'DA 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 15:00:05
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rabia taşçı IP: 88.251.165.xxx Tarih : 1.05.2011 19:10:18

bende bu koronun içerisindeydim süperdi yhaa