4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Mesir Şenliği bayrak şölenine dönüştü

"Mesir Şenliğimize Sahip Çıkalım" sloganıyla yola çıkan Körfez İlköğretim Okulu öğrencileri, pazarda esnafa bayrak dağıttı.

Körfez İlköğretim Okulu, öğrencilerindeki mesir sevgisini pekiştirmek amacıyla Perşembe Pazarı’nda esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

Esnaflar, öğrencilerin bu davranışlarından etkilendiklerini ve çok memnun kaldıklarını belirtti. 6/A sınıf öğretmeni Yahya Türkyılmaz, "Okul olarak eğitime son derece önem veriyoruz. Öğrencilerimizde var olan Manisa ve mesir sevgisini pekiştirmek amacıyla, öğrencilerimizle esnaflara bayrak dağıtıyoruz. Böylece bu vatan için, bu bayrak için mücadele eden ecdadımıza vefa borcumuzu az da olsa ödemenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu yönüyle Manisalılar’ın Mesir Şenliği’ne sahip çıkmalarını ve bu konuda ne kadar hassas olduklarını görmek biz Körfezliler’i ayrıca çok duygulandırmıştır" dedi.

Bu tip faaliyetlerle öğrencilerin sosyalleşmelerine de önemli bir katkı yaptıklarını belirten İngilizce öğretmeni Yahya Türkyılmaz, velilerin de bundan çok memnun kaldıklarını belirtti. Son olarak Mesir Şenliği’nde öğrencilerin projelerini sergileyeceklerini açıklayan Yahya Türkyılmaz, bütün Manisalılar’ı standlarını ziyarete davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 16:57:44
Güncelleme :27 Mart 2005 Pazar 13:36:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?