4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MESO Yılmaz anısına lokma döktürdü

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) bir süre önce beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden yönetim kurulu üyesi Ali Yılmaz ve ebediyete intikal etmiş üyeler anısına lokma döktürdü.

Yaklaşık 15 gün önce MESO yönetim kurulu üyesi Ali Yılmaz (40) beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti. Genç yöneticinin ölümü yakınlarını ve esnaf camiasını yasa boğarken, MESO bugün merhum için lokma döktürdü. Odanın bulunduğu sevgi yolunda vatandaşlara lokma dağıtmak amacıyla kısa bir tören düzenlendi. İl Müftüsü Namık Hisar’ın dualarıyla dökülen lokmalar vatandaşlara dağıtıldı.

MESO Başkanı Bahattin Akyüz, 2005’ten bu yana yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan ve telefon işiyle uğraşan yönetim kurulu üyesi Ali Yılmaz’ın 15 gün önce yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybettiğin hatırlattı. Akyüz, seçimler nedeniyle lokma işini bir hafta ertelediklerini belirterek, hem Ali Yılmaz hem de bugüne kadar odaya hizmet vermiş yöneticilere ve vefat etmiş oda üyeleri adına ve esnafların işlerinin açılması adına lokmayı döktürdüklerini dile getirdi.

Törene MESO yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı. Etkinlik gün boyunca devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 16:16:38
Güncelleme :8 Nisan 2009 Çarşamba 16:21:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?