3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Mezarlıklara bayram bakımı

BELEDİYE MEZARLIKLARA BAKIM YAPTI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kentteki bayram hazırlıklarını hızlandıran Manisa Belediyesi ekipleri, bayramlarda yoğun olan mezarlıklarında bakımlarını yaptı.

Kırtık, Çatal 1ve Çatal 2 mezarlıklarında deforme olmuş yollar, kaldırımlar, mezar aralarını tespit eden ekipler, kısa sürede ihtiyaç olan değişikleri yaptı. Çalışmalarda vatandaşlardan şikayet gelen, mezarlık alanın genişlemesi ile ortaya çıkan yol sorunu da giderildi, asfalt olmayan yolları asfaltlanarak mezar ziyaretine gelen vatandaşların ziyaretlerinde sorun yaşaması engellendi.

Mezar alanlarının yola karışmasını engellemek içinde bordür çalışmasına başlandı. Bayram öncesinde mezarlığın bakımının yapılmasını istediğini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları yerinde inceledi. Ergün, mezarlıklar ile ilgili her türlü bakım ve onarımının yıl içerisinde sürekli devam edeceğini vatandaşlardan gelen isteklerinde dikkate alındığını söyledi. Ergün “ Özellikle bayramlarda ziyaretçileri artan mezarlık alanlarımızın bakımı birkaç aydır devam ediyor. Bakım ve eksikliklerin giderilmesini bayram dolayısıyla hızlandırdık. Bunları yaparken mezar ziyareti sırasında isteklerini bildiren vatandaşlarında isteklerini dikkate aldık. Özellikle yol ile aynı hizaya gelen kaldırımlar var. Bunların yenilenmesi ve toprak olan yolların asfalt yapılmasını sağladık. Kentin mezarlığını modern bir görümüze kavuşmasını sağlayarak halkımızın mezar ziyaretlerini sorunsuz geçirmeleri için ekiplerimizi seferber oldu.

Ekiplerimiz çalışmalarına bayramdan sonra da devam edecek. Bu manzarayı ortadan kaldırmak bizim boynumuzun borcu. Burayı böyle bakımsız bırakamayız. Ziyarete gelen vatandaşların şikayetlerini dikkate almalıyız” diye konuştu.

BELEDİYE MEZARLIKLARA BAKIM YAPTI
BELEDİYE MEZARLIKLARA BAKIM YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 17:06:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 18:11:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?