4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MHP: Aygül çamur siyaseti yapıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, Anavatan Merkez İlçe Başkan Vekili’nin darp edilmesi olayıyla ilgili Manolya Meydanı’nda bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın toplantısına darp olayına karışan MHP'li Cem Gökpınar ile Anavatan Partisi (ANAP) belediye meclis üyesi adayı Çetin Akyol da katıldı. Çetin Akyol ANAP’tan istifa ettiğini açıklayarak, sohbet esnasında büyüyen ve siyaset dışı hakaretlerle alevlenen ANAP’lı Serdar Demirlenk ve MHP’li Cem Gökpınar’ın tartışmalarının siyasi bir malzeme olarak kullanılmasının yanlış olduğunu dile getirdi.

MHP İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar ise “Karalama kampanyalarına karnımız tok. Bizim kimsenin aldığıyla verdiğiyle işimiz yok.”dedi. Laçalar, 29 Mart seçimleri için mücadelede bulunan tüm siyasi parti belediye başkan adaylarının Manisa’nın çocukları olduğunu, seçimlerden sonrada yüz yüze bakma durumları olduğunu ifade ederek, “Sayın Aygül’ün basına verdiği demeçteki ağır ithamlarını saygımdan dolayı telaffuz edemiyorum. Kendisine hiç yakıştıramadığımız bu ithamların yanı sıra çamur atma siyaseti içinde oldukları şu günlerde darp edilen şahısın siciliyle ilgili açıklamayı vermelerini, nasıl bir pravakatör olduğunu tüm kamuoyuna bildirmelerini istiyoruz.”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 17:27:03
Güncelleme :18 Mart 2009 Çarşamba 17:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?