30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'MHP ikinci parti'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan aday adayı Yard.Doç.Dr. Harun Çoban, yerel siçimlerde AKP'den sonra en güçlü partinin MHP olduğunu söyledi.


MHP’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayan CBÜ Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Harun Çoban, Ulupark’ta basın toplantısı düzenledi. MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tanrısevsin ve parti yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda aday adaylığı konusunda açıklamalar yapan Harun çoban, yaklaşık 4 aydır şehir karış karış gezerek sorunları tespit ettiklerini söyledi.


KAR’IN YERİNDE OLSAM ŞEHRİ UÇURURDUM
Belediye Başkanı Bülent Kar’ın iktidar partisi avantajını iyi kullanamadığını iddia eden Çoban sözlerini şöyle sürdürdü: “İktidar partisi sende, Türkiye’nin ikinci adamı olan Bülent Arınç sende. Bütün imkanlar var. Ben Bülent Kar’ın yerinde olsam bu şehri uçururdum. Ama onlar ne yaptı? Plansız programsız çalıştılar. Kaldırım belediyeciliği yapıldı. Biz iktidar olacağımız gün kazmayı nereye vuracağımız belli. Bütün planlarımız hazır.”


GARAJ KALKMAYACAK
Manisa Belediyesi’nin garajı taşımak istediğini hatırlatan Çoban, “Biz garaja dokunmayacağız. Orada çeşitli çalışmalar yapacağız. Hal tesislerinin yapılması doğru bir iş. Yolların daraltılması yanlış. Bugün Manisa’nın bir numaralı sorunu trafiktir. Alaybey’den Anemon Otel’e 37 dakikada gittik. Sıfır kaldırım işgali uygulaması yanlış. Esnafa anlayış gösterilmeli. Belediye Başkanı bir şehrin hamisidir. Belediye Başkanı rantın değil hizmetin temsilcisidir. 2008 yılı hariç bugüne kadar 30 milyon YTL’lik mal varlığı satılmış. Bunların karşılığında bu şehir için ne yapmışlar?”dedi.


İşbirliğine de açık olduklarını belirten Çoban, gerekirse CHP ile bile işbirliğine gidilebileceğini ancak bunun parti organlarının kararıyla olabileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 14:28:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?