3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP Kadın Kolları'na yeni başkan

MHP SALİHLİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA YÜKSEL ÖZALP GETİRİLDİ

29 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Salihli Kadın Kolları Başkanı Nezahat Kozak'ın yerine Yüksel Özalp atandı.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan MHP Salihli İlçe Başkanı Nezih Ataoğlu, “Partimizin tüzüğü gereği, bir partilimiz 2 farklı görevde bulunamıyor. Eski Kadın Kolları Başkanımız Nezahat Kozak, yerel seçimlerde meclis üyeliğine seçilmişti. Bu nedenle yeni atama yapıldı ve kadın kolları başkanlığına Yüksel Özalp getirildi. Uzun süre partimizin kadın kollarında başarılı çalışmalar yürüten Nezahat Kozak'a teşekkür ediyoruz. Yeni Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine de görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Eski başkan Nezahat Kozak ise, “2.5 yıldır kadın kolları başkanı olarak görev yapıyordum. Benimle beraber gece gündüz demeden her zaman yanımda olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugün burada yeni kurulan kadın kolları yönetimine, başta Yüksel hanım olmak üzere bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum” derken yeni başkan Yüksel Özalp da, “Sizlerle birlikte MHP'nin bayrağını daha üst seviyelere çıkartmak için çalışacağım” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2009 Cumartesi 14:14:05
Güncelleme :26 Aralık 2009 Cumartesi 16:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?