3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP'de Dumlupınar'a güvenoyu

Milliyetçi Haraket Partisi Selendi İlçe Teşkilatı'nın olağan genel kurul toplantısında, bir yıl önce atamayla gelen Başkan Yasin Dumlupınar, bu kez seçim kazanarak tekrar güven tazeledi.

Selendi Belediye Saray Düğün Salonu'nda yapılan kongreye MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Mustafa Enöz, Manisa İl Başkanı Ersoy Aslan, Alaşehir Belediye Başkanı Kadir Daş, belde belediye başkanları, diğer siyasi partilerin yöneticileri ile delegeler katıldı.

MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz'ün divan başkanlığı yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Milletvekili Erkan Akçay yaptığı konuşmada, hükümetin yaptığı bütçenin iflas ettiğini ileri sürerek, "Her yerde bir dert, her yerde bir yangın var. Emekli, memur, işçi, çiftçi son yıllarda daha perişan durumda. Açlık sınırı 744 TL, yoksulluk sınırı 2 bin 400 TL. Son günlerde ekonomik sorunlar çoğalmakta, Türkiye cinnet olaylarıyla sarılmaktadır." dedi.

Türkiye nüfusunun yüzde 28'inin çiftçi olduğunu ancak mevcut hükümetin bunu yok saydığını ileri süren Akçay, bütçeler için de her yıl ayrılan payın azaldığına dikkat çekti.

Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde, bir yıl önce atamayla başkanlık görevini üstlenen Veteriner Hekim Yasin Dumlupınar, 180 delegenin güvenoyuyla tekrar başkan seçildi. Dumlupınar yaptığı teşekkür konuşmasında, "Bir yıl önce verilen görevi arkadaşlarımla beraber layıkıyla yerine getirdik. İnşallah bundan sonra da yerine getirmek için çalışacağız. Belediye Başkanımıza destek vereceğiz, birlikte büyük başarılara imza atacağız. Bundan sonraki hedefimiz 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde ilçe de partimizi 1. parti yapmak olacak."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:17:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?