30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'de hareketli günler

Eski Belediye Başkanlarından Adil Aygül’den umutların kesildiği Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) bir hafta içinde üç aday adayı göreve talip oldu.


Yerel seçimlere aylar kala MHP Manisa teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Daha önceden 10 yıl belediye başkanlığı yapan ve halen Anavatan Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi olan Adil Aygül’den transfer için olumlu cevap gelmemesi parti içindeki aday adaylarını harekete geçirdi. Geçen bir hafta içinde eski il başkanlarından Nuri Yansiler belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Daha sonra diş hekimi Hüseyin Tezel göreve talip olduğunu ilan etti. Son olarak Ziraat Odası eski Meclis Başkanı CBÜ Alaşehir Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Harun Çoban MHP’den belediye başkanlığı aday adayı olduğunu açıkladı.


MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tansısevsin, yerel seçimler öncesinde hızla güçlendiklerini, partiye olan ilginin bunun kanıtı olduğunu söyledi. Adil Aygül’den cevap gelmediğini hatırlatan Tanrısevsin, MHP’nin yoluna emin adımlarla devam ettiğini dile getirdi.
(MY)

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 15:42:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?