30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'den birlik ve beraberlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tanrısevsin ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Özkan, kol kola girerek birlik ver beraberlik mesajı verdiler.


MHP binasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, MHP’yi AK Parti’den nemalananların karıştırmak istediğini söyledi. Merkez İlçe yönetimi ile aralarında herhangi bir sorun bulunmadığına dikkat çeken Laçalar şöyle konuştu: “MHP’nin yükselişi konusunda kaygılar var. AKP’den nemalananlar yükselişimiz engellemeye çalışıyor. MHP’deki birlik ve beraberlik bazılarını rahatsız ediyor. Anketlere göre oyumuz yüzde 22 görülüyor. Bence oyumuz şuanda yüzde 30’dur. Yerel seçim öncesinde adaylarımızın ortaya çıkması partimize olan ilgiyi gösteriyor. Biz kimseye ‘çıkma’ diyemeyiz. Bilindiği gibi genel seçim öncesinde de 44 milletvekili aday adayı çıkmıştı.”


Merkez İlçe ile İl yönetimi arasında görüş ayrılığı olmadığını vurgulayan Laçalar, “Adil Aygül konusunda da aynı şeyi savunuyoruz. Merkez İlçe teşkilatı Adil Aygül’e karşı değil. Neden olsun ki? Biz diyoruz ki; MHP amblemini takmayan, MHP’li olmayan birisi hakkında MHP’liymiş gibi hareket edemeyiz. Bizim kriterlerimize uyan, vatana ihanet etmemiş herkese kapımız açıktır. Biz sabırlı davranılmasından yanayız.”diye konuştu.


Açıklamanın ardından MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tanrısevsin ve Ülkü Ocakları Başkanı Ali Özkan kol kola girerek objektiflere poz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 22:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?