30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'den hükümete eleştiri

Basın toplantısı düzenleyen MHP Manisa İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, hükümetin inandırıcılığını yitirdiğini iddia etti.


Hükümetin hızla kan kaybettiğini iddia eden MHP İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, “Ucuz siyaset anlayışını Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına yakıştıranların boy aynasının karşısına geçip kendilerine bakmaları yeterlidir. Bugün 400 yataklı hastane yapımında bürokratik engellerden dem vuranlar Manisamızın değerleri bir bir hiç pahasına satılırken hiç bir bürokratik engel tanımamışlardır. Milliyetçi Hareket Partisi hastane yapımı için en uygun yerleri kendilerine gösterdiğinde ise kulaklarını tıkamışlardır. Eğer sorunları çözme konularında fikir üretemiyorsanız, Manisamızın geleceği ile ilgili stratejik planlarınız yok ise, hizmet etmekten yana değil satmaktan yana iseniz mazeret üretmeye de hakkınız yoktur. Ayrıca bürokratik engellerden bahsedenlere iktidarda olduklarını ve iktidarların şikayet etme makamları değil sorunları çözme yeri olduklarını bir kez daha hatırlatmak isteriz.”dedi.


Aldatma ve kandırma üzerine politika üreten hükümetin ülkeyi buhrana sürüklediğine dikkat çeken Başkan Laçalar sözlerini şöyle sürdürdü: ”Tarım kesimi acınacak haldedir; esnaf, işci ve memur kan ağlamaktadır. Girdi maliyetleri artan sanayi durma noktasına gelmiştir. Emekli sadaka ve zekat isteme noktasına getirilmiştir. İşsizler ordusu çığ gibi büyümektedir. Bunca sorunlara çare olması gerekenler, Mubarek Ramazan’ın manasına uygun olmayan Ramazan etkinlikleri kisvesi altında özellikle geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve çocuklarımızı uygunsuz dar alanda balık istifi gibi toplayarak milletimizin manevi dünyalarını bozmaktadırlar. Ve bu etkinlikleri düzenleyenler sözüm ona laf sırası geldiğinde muhafazakarlıktan, milli ve manevi değerlerden bahsetmektedirler. Kendilerine Hz. Mevlana’nın şu sözlerini hatırlatmak istiyoruz: ‘Ya olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.’ Rol yapmayın.”

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:31:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?