30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'li aday adayından anket isteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan aday adayı Nuri Yansiler, anket yapılması durumunda kendisinin birinci çıkacağını söyledi.


Yerel seçimler öncesinde MHP Genel Merkezine beş kişi aday adaylık başvurunda bulundu. Eski İl Başkanlarından Nuri Yansiler de aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan Yansiler, anket yapılması durumunda kendisinin birinci sırada çıkacağını söyledi. Teşkilatın içinden geldiğini hatırlatan Yansiler sözlerini şöyle sürdürdü: “Esnaf olduğum için halkın içindeyim. Sorunları yakından biliyorum. 1 yılıdır hazırlık yapıyorum. Kenar mahallelerde kimleri belediye meclis üyesi yapacağımı bile belirlemiş durumdayım.”dedi.


MHP’nin menfaatlerinin önemli olduğunu da hatırlatan Yansiler sözlerini şöyle sürdürdü: “İlle de belediye başkan adayı olacağım diye bir ısrarım yok. Ancak olursam her şeye hazırım. Bu kez MHP’nin kazanacağına inancım tam. Çünkü iktidar partinsin durumu ortada. Bir yanda yolsuzluklara bulaşmış bir AK Parti diğer tarafta hızla yükselen MHP var. Seçimlerde tek alternatif MHP’dir.”


Öte yandan geçtiğimiz hafta MHP’de aday adaylığı süreci sona ermesinin ardından gözler Genel Merkeze çevrildi. MHP Merkez İlçe’den Nuri Yansiler’in yanı sıra Harun Çoban, Hüseyin Tezel, Şevket Kocatuğ ve Engin Kabadağ aday adaylığı başvurusunda bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:33:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?