3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP'li avukat intihar etti

MHP Selendi İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Tuğrul Akşehirlioğlu, bir arkadaşından ödünç aldığı otomobille gittiği Kınıklı Piknik Alanı'nda, ölü bulundu. Avukatın, tarım ilacı içerek, intihar ettiği sanılıyor.

Manisa'nın Selendi İlçesi'nde yaşayan 28 yaşındaki avukat Tuğrul Akşehirlioğlu, dün saat 09.00 sıralarında, 20 dakikalık işi olduğunu söyleyerek arkadaşının 45 U 3050 plakalı otomobilini ödünç aldı. Ancak, aradan 5 saat geçmesine rağmen dönmeyince merak eden arkadaşı, cep telefonundan da kendisine ulaşamayınca, durumu ailesine bildirdi. Ancak, ailesi de kendisinden haber alamayınca, bir GSM şirketinden telefon sinyalinden yerinin tespit edilmesi için yardım istendi. Telefon sinyallerinden Manisa 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Selendi Spor'un yönetiminde de olan Tuğrul Akşehirlioğlu'nun ilçeye 8 kilometre mesafedeki Kınıklı Piknik Alanı'nda olduğu tespit edildi.

Bunun üzerine, piknik alanında yaklaşık 200 kişiyle arama yapıldı. Önce, bekar olan Akşehirlioğlu'nun kullandığı otomobil, terkedilmiş olarak bulundu. Otomobilde yapılan incelemede, tarım ilacı ve kan izlerine rastlandı. Aramalara devam edilmesi üzerine, 50 metre ileride de Akşehirlioğlu'nun cesedine rastlandı. Olay yerinde savcı ve belediye tabibinin yaptığı ilk incelemenin ardından otomobildeki kan lekelerinin tarım ilacı içerek intihar ettiği sanılan Akşehirlioğlu'nun kusmasından kaynaklandığı tahmin edildi. Herhangi bir intihar notu bırakmadığı belirlenen Akşehirlioğlu'nun cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Selendi Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Akşehirlioğlu'nun ölümü, ailesi, yakınları MHP İlçe Teşkilatı ve Selendi Spor'u üzüntüye boğdu.

Vatan
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 12:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?