3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP'li başkan CHP binasını açtı

Salihli'ye bağlı Yılmaz beldesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeniden oluşturulan belde teşkilat binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelasını kesenler arasında Yılmaz kasabasının MHP'li Belediye Başkanı Serdar Ogan da yer aldı.

Açılış törenine CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu, Yılmaz Belediye Başkanı Serdar Oğan, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Sungur ve Altan Serpil, CHP Manisa İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Aslan ve Mustafa Hoşafçı ile partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan belde teşkilatı ve lokalin açılış konuşmasını CHP Yılmaz Belde Başkanı Ramazan Kılınç yaptı.

Kılınç, lokalin ve belde teşkilatının açılışındaki desteklerinden dolayı CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ve yönetimine teşekkür ederek, “CHP'nin Yılmaz'da büyümesi için azimli bir şekilde çalışacağız” dedi.

CHP Salihli İlçe Başkanı Mazlum Nurlu ise, “Ülkemizde yapılan son genel seçimler, maalesef Türkiyemizi rahatlatan, iyimserlikleri ve umutları artıran bir sonuç vermemiştir. Sanal verilerin aksine ekonomi politikası çökmüş, ülkemiz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir borç sarmalı içersine sokulmuştur. Bu ekonomi politikasının ağır bedelini de üreticilerimiz, esnaf ve sanatkarımız, köylümüz, çiftçimiz, sanayicimiz, tüm halkımız ve ülkemizin umudu, ülkemizin geleceği olan gençlerimiz ödemektedir” dedi.

Konuşmaların ardından, CHP'li yöneticiler Yılmaz kasabasının MHP'li Belediye Başkanı Serdar Ogan ile birlikte kurdele keserek teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdiler.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 17:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?