5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

MHP'li meclis üyesi ölümden döndü

MHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Manisa Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi Ömer Bingöl, kullandığı motosikleti ile önünde seyreden minibüse çarpması sonucu yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Kendisine ait üzüm bağından motosikletiyle evine dönen MHP'li Belediye Meclis Üyesi iş adamı Ömer Bingöl, Halil Erdoğan Caddesi üzerinden şehir yönüne giderken önünde seyreden ve iddiaya göre sinyal vermeden kaldırıma yanaşan Uğur Altay yönetimindeki 45 D 0076 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen Bingöl, olay yerine çağırılan 112 ekibi tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada röntgeni çekilen Bingöl'ün sol ayak ve sağ kolunda kırık tespit edildi. Kırıkları alçıya alınan Bingöl, daha sonra kendi isteğiyle taburcu edilerek ambulansla evine gönderildi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kazayı duyar duymaz önce Devlet Hastanesi'ne gitti oradan da evine kaldırıldığı öğrenince evine geçerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün'ün ziyaretinde MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Başkan Yardımcısı Azmi Açıkgil ve bir grup partili de yer aldı.

MHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
MHP'Lİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2010 Cuma 17:45:01
Güncelleme :13 Ağustos 2010 Cuma 18:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?