4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MHP'li Savaş makamına oturdu

Selendi İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan MHP'li Belediye Başkanı Nurullah Savaş, eski başkan Mürsel Uçan'dan görevi devraldı.

Belediye hizmet binası önünde düzenlenen devir-teslim törenine Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, MHP İl Başkanı Ersoy Arslan, yönetim kurulu üyeleri, MHP Kula İlçe Başkanı Mehmet Arık ile çevre ilçelerden parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, "Şu andan itibaren bu bayrağı devraldık. Bu bayrağı onur ve gururla taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben sizlerin hizmet eriyim, memleket için projelerimiz var bunları bir bir hayata geçirmek için çalışacağız. Yapacağımız çok hizmet ver. Allah bu yolda yardımcımız olsun. Üstlendiğimiz işin zor bir görev olduğunu biliyorum. Belediyemizin hizmet anlayışı insan odaklıdır, insanların huzur ve mutluluğu esas olacaktır." dedi.

Konuşmaların ardından başkanlık makamına geçildi. Eski Belediye Başkanı Mürsel Uçan görevi yeni başkan Nurullah Savaş'a devretti. Mürsel Uçan burada yaptığı konuşmada, "5 yıl önce burada biz bu bayrağı devralmıştık şimdi ise teslim ediyoruz. Her zaman yeni başkanın yanındayız." dedi.

Belediyenin bir trilyon 575 bin lira borcu olduğunu buna karşılık 341 bin 165 alacağı bulunduğunu açıklayan Uçan, yeni başkan Nurullah Savaş'ı tebrik ederek başarılar diledi. Makamına oturan Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı ilk ziyaret eden Kaymakam Vekili Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, İlçe Jandarma Komutanı Ekrem Kaynar ve İlçe Emniyet Amiri İhsan Bozkurt oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 23:55:21
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 00:26:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?