30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'liler bayramda güçbirliği yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bayramlaşma töreninde milletvekilleriyle il ve ilçe başkanı ellerini birleştirerek yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.


Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine MHP milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tanrısevsin ve partililer katıldı.

Törende konuşan MHP İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, hükümetin icraatlarını eleştirdi. Laçalar, “2002 yılından sonra iktidar olan AKP hükümeti bu güne kadar yapmış olduğu değerlendirmelerin tümünde yolsuzlukla, yoksullukla, yasaklarla mücadele ettiğini söyleyerek milletimizden oy almıştır. Ama son bir yıldır AKP yolsuzluklardan başını kaldıramaz duruma gelmiştir. AKP ye yakın olan yöneticilerin yolsuzlukla isimlendirilmesi Başbakanı, eski meclis başkanımızı ve diğer AKP’lileri rahatsız etmiştir. Rahatsız olduklarını toplumu ve Türk milletini azarlayarak belirtmeye başlamışlardır. Hiç kimsenin toplumu ve Türk Milletini azarlama yetkisi yoktur.“dedi.


Konuşmanın ardından MHP’li milletvekilleriyle il ve ilçe başkanı ellerini birleştirerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundular.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 13:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?