30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'liler Salihli'de buluştu

Manisa’nın Salihli ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde partililer gövde gösterisi yaptı.

MHP Salihli İlçe Teşkilatı'nın Narlıbahçe Kır Düğün Tesisleri’nde düzenlediği gecede yerel seçim startı verildi. Geceye MHP Manisa Milletvekilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tanrısevsin, MHP Salihli İlçe Başkanı Ali Gürsel, Salihli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Can, esnaf odaları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılış konuşmasını MHP Salihli İlçe Başkanı Ali Gürsel yaptı. Gürsel, "2 Ay kadar önce yeni yönetimimiz ile Genel Merkezimiz tarafından İlçe Yönetimini kurmak üzere atanmış bulunuyoruz. Bu görev kritik bir zamanda verildi. Bu görevi başarıyla yürütmek için elimizden geleni yapacağız. MHP Türkiye' de olduğu gibi Salihli' de de iktidar olmak için var gücüyle çalışacaktır. Tanışmak ve kaynaşmak için bu yemeği uygun gördük. Yerel seçimin startını bu yemekle birlikte veriyoruz. Geçmişte Salihli' de MHP vardı. Yine MHP olacak. İnanıyorum ki bu önümüzdeki yerel seçimlerde siz değerli dava arkadaşlarımızla Salihli Belediyesi’ne 3 hilâlli bayrağını asacağız. Coşkulu bir gece düşünmüştük. Fakat hainler bir süre önce 9 askerimizi şehit etti. MHP iktidarında Türkiye bu pisliklerden kurtulacaktır." dedi.


MHP Manisa Milletvekili Mustafa Enöz ise "MHP Salihli ilçe teşkilatının düzenlediği yemekte beraber olmaktan çok mutluyuz. Seçimlerde de hep beraber omuz omuza çalışmaya hazırız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Salihli’den geçerken bizlere ‘Yerel seçimlerde bu ilçenin belediye başkanlığını kazanmanızı istiyorum.’ dedi. Biz de sizler adına söz verdik. Salihli' de yerel seçimleri kazanacağız. " dedi.
MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay da şunları söyledi: "TBMM tatile girdi. Ama MHP olarak bizler tatile girmedik. Biz yorulmadık, çok yoğun çalışma temposu geçirdik. Performansımız gurur vericidir. Ülkemiz ile Manisa'mız için elimizden geleni yapıyoruz ve de daha da iyisini yapacağız" dedi.


Son olarak söz alan MHP Manisa İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar; " Zor günler geçiriyoruz. Ülkemizin etrafı ateş çemberi içersinde. Ayrıca hainler ve iç düşmanlarımız var. Ama Türk evladı olarak, MHP olarak bu vatanı savunmaya hazırız. Yerel yönetimlerde iktidar olduğumuzda, genel seçimlerde de iktidar olacağımız anlamına gelecektir. Biz birbirimize güvenerek her şeyin üstünden geliriz. Bizim inancımız seçimlerde Manisa'nın tamamını almaktır. İnşallah bir daha yemekte MHP Salihli Belediye Başkanı ile hep beraber burada oluruz." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 16:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?