30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

MHP'nin 'Arınç' isyanı

MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Demir, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın evden çıkışı esnasında alınan abartılı önlemler nedeniyle trafiğin aksadığını söyledi.
Manisa Belediyesini de eleştiren MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Atilla Demir, Manisa Belediyesi’nin hatalı planlamaları nedeniyle yol, kaldırım, alt geçit-üst yapılan bölgelerde halkın işkence çektiğini iddia etti.

Şehirdeki trafik karmaşansının TBMM eski Başkanı Bülent Arınç’ın gelişiyle birlikte daha da arttığına dikkat çeken Atilla Demir, “Sayın Bülent Arınç bu ülkede TBMM Başkanlığına kadar yükselmiş, bu ülkeye iyi kötü hizmeti dokunmuş tecrübeli bir siyasetcidir. Bu hizmetleri içinde kendisine teşekkür ederiz. Zira bu ülkenin menfaati için zerre kadar hizmet eden herkese MHP olarak saygı duyarız. Ancak Sayın Arınç’ın TBMM Başkanlığı yapmış olması Manisa halkının haklarını istismar ederek insanlara işkence çektirme hakkını vermez. Geçen Cuma günü Karaköy’deki evinden çıkması beklenen Arınç için Karaköy mevkiindeki evinin önünde onlarca polis ve korumanın gözetiminde trafik durdurdu. Üstelik 1 saate yakın hiçbir arabanın geçmesine müsaade edilmedi. Hatta insanların dahi kontrollü geçmesine izin verildi. Bülent Arınç kimden ve neden bu kadar korunma ihtiyacı hissetmektedir? Eğer bu kadar korunmaya ihtiyacı varsa o zaman siyaseti bırakıp kendi işine baksın. Yok eğer siyaset yaparak hizmet etmek istiyorsa Sayın Arınç bu halka işkence çektirmek yerine onların hoşgörüsünü kazansın. Biz MHP olarak bu tür tutum ve davranışları şiddetle kınıyor, bu tür davranışların tekrarlanarak insanlarımızı rahatsız edici olayların Manisa’da yaşanmamasını arzu ediyoruz.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 15:41:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?