3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP'ye taze kan

AKHİSAR'DA 250 KİŞİ TÖRENLE MHP'YE KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, milletvekillerinin de katılımı ile düzenlediği şölende 250 kişiyi üye yaptı.

Reşatbey Mahallesi Umut Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Çavdar, “Ülkemiz kötü idare ediliyor, her geçen gün problemler büyüyor. Ülkemizin düşürüldüğü şu hale bakın, dış ilişkilerinde itibarı düşmüş, iç işlerinde düzensizlik baş göstermiş, ülkenin dört bir tarafında polisimize askerimize saldırılar devam etmektedir. Böyle idare olur mu soruyorum? Hükümet devletin diğer kurumları ile kavgalı muhalefet ile arası açık; Allah sonumuzu hayıra çevirsin! Temennimiz bu süreç hayırlısı ile atlatılsın. Bu topraklar, bu hava, bu ülke, bizi bekliyor, milletimiz sabırlı olsun, iktidara geliyoruz. Partimize her gün yeni katılımlar oluyor, kervanımız uzuyor, bugün de ilçemizde partimize katılımlar münasebetiyle bir araya geldik. Bundan sonra bu katılımlar, iki yüz kişiye ulaştığında periyodik aralıklarla yapılacaktır." dedi.

MHP Manisa Milletvekili Ahmet Orhan da, “AK Parti hükümeti sesimize kulak vermedi ve ülkeyi krize götürdü. 'Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılandan daha fazlasını yaptık' diyorlar. Kim ne yaptıysa Allah binlerce kez razı olsun, 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılanları yok sayıyorlar” diye konuştu.

Daha sonra sırasıyla MHP Manisa Milletvekili Erdoğan Yetenç ve Mustafa Enöz katılımcılara seslendi. Programın sonunda ise MHP'ye geçiş yapan yeni üyelere rozetleri takıldı.

AKHİSAR'DA 250 KİŞİ TÖRENLE MHP'YE KATILDI
AKHİSAR'DA 250 KİŞİ TÖRENLE MHP'YE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 19:53:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?