3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MHP'ye yeni başkan

Manisa Belediye meclisi üyeliğine kontenjan üye olarak giren MHP Manisa İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar'ın yerine il yönetim kurulu tarafından alınan kararla İl Başkan Yardımcısı Ersoy Arslan'ın getirildiği açıklandı.

MHP’nin yeni İl Başkanı Ersoy Arslan oldu. İl Başkanı Mesut Bayram Laçalar'ın başarılı bir seçim kampanyası sürdürdükten sonra Belediye Başkanlığı'nı MHP'ye kazandırdığını dile getiren Arslan, bu şerefli görevi artık kendinsin yürüteceğini ifade etti. Arslan, "Bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım."dedi.

Öğrencilik yıllarında MHP ile tanıştığını ifade eden Arslan, 1975 yılında Manisa Spor Akademisi’nden mezun olduktan sonra Edremit ve Ayvalık'ta beden eğitimi öğretmeni ve yönetici kadrosunda görev yaptığını söyledi. Manisaspor, Ayvalıkgücü, Edremit ve Burhanisespor'da profesyonel futbol oynadığını da belirten Arslan, 6 yıl Ayvalık İlçe Gençlik Spor Müdürü olarak görev yaptığını, ardından 1987 yılında Manisa'ya atamasının olduğunu ve o tarihten bu yana da Manisa Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu’nda beden eğitimi öğretmenliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu ifade etti.

2007 yılında emekli olan Ersoy Arslan, 2007 genel seçimlerinin ardından Genel Merkez tarafından atanan MHP İl Yönetimi’nde görev yapıyordu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 15:34:02
Güncelleme :2 Nisan 2009 Perşembe 15:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?