30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Milli Eğitim'den MTSO'ya ziyaret

Manisa Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, eğitime verdikleri destekten ötürü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ziyaretinde buludnu.


Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Yaşar Coşkun, yönetim kurulu üyeleri Ahmet İgan, Vecdi Ağırbaşlı ve Genel Sekreter Güvenç Özer ile bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Manisa TSO'nun eğitime verdiği destekten ötürü büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yuntdağı çevresinde yapılan okul tadilatlarından dolayı Manisa TSO'nun büyük bir sosyal sorumluluk örneği gösterdiğini belirten Ersoy, "Odamıza, böyle güzel bir projeyi gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu tür desteklerle bizim de üzerimizdeki yükler hafifliyor. Okullarda gerçekleşen onarımlar sonucunda burada öğrenim gören minik yavrularımız daha sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretimlerini sürdürüyorlar. Tekrar bu projede emeği geçen tüm yetkilileri kutluyorum" dedi.


Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, 100. yıl etkinlikleri kapsamında başlattıkları eğitime destek projesinde şu ana kadar 4 köy okulunun tadilatlarının tamamlandığı ve 4 köy okulunda da tadilatların devam ettiğini belirterek, "Yönetim kurulumuz olarak üzerimize düşen sosyal sorumluluk bilinci içinde yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Yaptığımız araştırmalar neticesinde Yuntdağı köylerinde bir çok okulun zor şartlarda eğitim gördüğünü tespit ettik. Ve Ocak ayı başından itibaren de bu okullarda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar Dazyurt, Karaveliler, Muslih ve Örencik ilköğretim okulları yeni baştan düzenlendi. Okulların öğretim şartları, günün koşullarına uygun olarak, bilgisayar temini ve internet bağlantıları dahil tamamlanmıştır. Dazyurt ve Karaveliler İlköğretim okullarında açılış töreni yaptık. Muslih ve Örencik İlköğretim okullarında da bir açılış yapacağız. Bunu yanı sıra şimdi gündemimize Davutlar, Sakallı, Dağyenice ve Pelitalan Köylerinin okullarının tadilatı var. Pelitalan Köyünde bir de spor alanı yapımına başladık. Bu okullardaki çalışmalarımızda önümüzdeki günlerde tamamlanacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 17:28:47
Güncelleme :13 Ekim 2008 Pazartesi 17:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?