5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mimar Sinan Bulvarı'nda sona doğru

MİMAR SİNAN BULVARI'NDA SONA DOĞRU

Mimar Sinan Bulvarı üzerinde, Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nden otogara kadar olan kısımda çalışmaları tamamlanmayan çevre düzenlemesinde son aşamaya gelindi.

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen ve askı süresinin sonunda çalışmalarına başlanan düzenlemeler kapsamında bulvarın hastane kısmındaki kaldırımların, istinat duvarlarının, bordürlerin, yol girişlerinin ve kavşakların yeniden yapılması çalışma programına alındı. Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hızla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Otogar’dan İtfaiye Müdürlüğü’ne kadar olan kısmın çalışmalarının tamamlandığı belirtildi. Mimar Sinan Bulvarı’nın Belediye’nin prestiji olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve bulvardaki çalışmaların yaz aylarında tamamlanmasını planladıklarını ifade etti.

MİMAR SİNAN PRESTİJ BULVARI

TEDAŞ'ın kentin diğer yerlerinde olduğu gibi bulvar üzerinde elektrik kablolarını yeraltına alma çalışmaları nedeniyle bulvar üzerindeki çalışmaların uzadığını aktaran Başkan Ergün şöyle konuştu; "Mimar Sinan Bulvarı'nın Otogar önünde kendi imkanlarımızla kısmen düzenleme yapmıştık ancak geri kalan alan büyük olduğu için mevcut çalışmaları ihaleyle yapma kararı aldık. Otogardan Merkez Efendi devlet hastanesine kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik bulvar alanında çevre düzenlemesi işini Aralık ayında ihale ettik. İhale sonucunda hızla çalışmalara başlandı ve Otogar’dan İtfaiye Müdürlüğü’ne kadar olan kısım tamamlandı. Gelinen noktada İtfaiye Müdürlüğü’nden Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne kadar olan kısmın istinat duvarlarının, bordürlerin, yol girişlerinin ve kavşakların yapım çalışmaları yapılacak. Ekiplerimiz buradaki çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Mimar Sinan Bulvarı bizim prestij noktamız. Çalışmalar sonunda bulvarın bir kısmında kalan kötü görüntü ortadan kalkacak, kaldırımların ve istinat duvarlarının olmaması nedeniyle mağdur olan bölgedeki iş yerleri ve evler de rahatlamış olacak. Üstgeçit çalışmasının da tamamlanmasıyla birlikte Mimar Sinan Bulvarı'ndaki görünüm büyük ölçüde değişecek.”

MİMAR SİNAN BULVARI'NDA SONA DOĞRU
MİMAR SİNAN BULVARI'NDA SONA DOĞRU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 16:07:05
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 17:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?