30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

'Minderin şehzadeleri' güç topladı

Manisa Özel Şehzade Mehmet Koleji Güreş Takımı, 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında yapılacak güreş müsabakalarına hazırlanmak amacıyla 01-15 Temmuz 2008 tarihleri arasında Gümüldür'de birinci etap hazırlık kampını tamamladı.


Kamp süresince günde çift idmanla kuvvet ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapan güreşçiler, faydalı bir çalışma dönemi geçirdiler. Sporcuların ikinci etap hazırlık kampının Ağustos ayının son haftası ile Eylül ayının ilk haftasında Manisa'daki okul tesislerinde minder çalışmaları ile devam edeceği belirtildi.

Okul güreş antrenörü Behçet Karaca yaptığı açıklamada; ” Özel Şehzade Mehmet Koleji güreş alt yapısı sağlam bir okul. Bu yıl içerisinde üç güreşçimizin yıldızlarda ve gençlerde milli takım kamplarına davet edilmesi bizleri çok mutlu etti. Okuldan yeni mezun olan güreşçilerimiz, üniversite sınavında da başarılı oldular. Ben sporu eğitimin bir parçası olarak görmekteyim. Okulumuzda sporcularımızın çalışmalarını eğitimleri aksatamayacak şekilde planlıyoruz. Sporcularımıza her türlü desteği veren okul müdürümüz Sayın Giray Kara'ya sporcularım ve kendim adına teşekkür ederim ” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 17:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?