4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Minik başkan ağaç dikti

Manisa'nın Selendi ilçesinde 23 Nisan Bayramı kutlamaları kapsamında bir günlüğüne belediye başkanlığı koltuğuna oturan 3 Elül İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Yavuz Selim Alakoyun ile Belediye Başkanı Nurullah Savaş birlikte fidan diktiler.


Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu bir günlüğüne 3 Eylül İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Yavuz Selim Alakoyun'a devretti. Temsili olarak belediye başkanlığını devralan Alakoyun, ilçenin sorunları olduğunu ve biran önce köy görünümünden kurtarılması gerektiğini belirtti.

Başkan Savaş ise, "Daha bir hafta önce aldığımız görevi arkadaşımıza devrettik. Bizim bir haftada ypamadığımızı inşallah o kısa sürede tamamlar, yarım kalan pojelerin tamamlanması için gerekli adımları atar." dedi. Daha sonra Başkan Savaş'a merak ettiği konularda sorular soran Alakoyun, Başkan Savaş'a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Nurullah Savaş daha sonra Yavuz Selim Alakoyun ve beraberinde kendisini ziyaret eden öğrenciler Fadime Ersöz ile Fadime Kapucu ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Metin Özsarı ile okul müdür yardımcısı Şeref Koçyiğit'e çeşitli hediyeler verdi. Başkan Savaş ve öğrenciler daha sonra Anıt Tepe'ye giderek burada fidan diktiler.

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 16:55:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?