4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Minik ressamlara başarı belgesi

Mon Ami Pastel Boyaları'nın Türkiye Temsilciliği tarafından ülke düzenlenen “Çocuk ve Çevre” konulu resim yarışmasına Salihli ilçesinden katılan 50. Yıl ilköğretim Okulu'ndan 49 öğrenciye Başarı Belgesi, bunlardan 4 öğrenciye ayrıca madalya verildi.

Elde edilen başarı hakkında açıklamada bulunan 50. Yıl İlköğretim Okulu Resim öğretmeni Hayriye Özen, “Okulumuzca yurt içinde ve yurt dışında düzenlenen çeşitli resim yarışmalarına katılıyoruz. Bu güne kadar yurtiçi ve yurt dışı yarışmalarda başarılı sonuçlar elde ettik. Bunlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimiz resim çalışmaları ile kendi iç dünyalarını doğal bir şekilde ifade ediyorlar. Çevreyi algılama biçimlerini de ortaya koyuyorlar. Bu yarışmada kazandıkları temel alışkanlıkları ve becerilerini sergilediler. Yeni ürünler ortaya koydular. Başarılı çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Çocuklarımızın bu başarılı çalışmalarında ve elde ettikleri sonuçlardan öğrencilerim adına mutluluk duyuyorum. Onları ve katkı sağlayan velilerimizi bir defa daha tebrik ediyorum. Başarılarının devam edeceğine olan inancımı bu vesileyle bir defa daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

Okul müdürü Zeki Yarıcı ise, “Öğrencilerimizin bu başarıları bizleri mutlu etti. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum, tebrik ediyorum. Katkı sağlayan ailelerini de ayrıca kutluyorum. Başarıların altında çalışma ve gayret vardır." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 17:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?