3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Minikler bayram yaptı

Özel Doruk Eğitim Kurumları 1. Sınıflar Okuma Bayramı yıl sonu programında Doruklu minikler, biribirinden eğlenceli gösterileriyle velilerini hayran bıraktı.

Okulun spor salonunda düzenlenen etkinlikte, birbirinden güzel danslar sergileyen ve İngilizce şarkılarını seslendiren Doruklu minikler, velilerine bütün bir sene ne kadar iyi İngilizce öğrendiklerini gösterdiler. Minikler hazırladıkları masalları, halk oyunu gösterilerini, Kuğu Gölü müzikalini ve birbirinden güzel gösterileri sunarak ileride de ne kadar büyük işler başaracaklarının sinyallerini verdiler. Duygu dolu anlar yaşan Doruklu veliler de, öğrencilerinin okuma bayramı sevincine ortak oldular.

Gecenin sonunda Doruklu öğretmenlere teşekkür eden Okul Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun “Okulumuz gerek verdiği eğitimlerle, gerekse sosyal faaliyetleriyle Manisalıların beğenisini kazanan bir okuldur. Okulumuz 1. sınıflar okuma bayramı etkinliği kapsamında 1. sınıflarımızın yaptığı etkinlikler, İngilizce şarkılarındaki başarılar bunu ispatlar niteliktedir. Bu gecede emeği geçen tüm velilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi. Konuşmanın ardından görevli minik öğrenciler öğretmenlerine gül hediye ederek teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 15:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?