30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Miniklerden anlamlı kampanya

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu öğrencileri, lösemili çocuklar için düzenledikleri yardım kampanyasında 572 YTL topladılar. 

Hilmi Pekcan İlköğretim Okulu'nda biraraya gelen 32 öğrenci, okul müdürü Uğur Bayar ve sınıf öğretmeni Gonca Arda'ya müracaat ederek lösemili çocuklar için geniş kapsamlı bir yardım kampanyası düzenlemek istediklerini belirttiler. Öğrencilerin teklifini oldukça olumlu karşılayan idarecilerin izin vermesinin arından öğrenciler kampanya için harekete geçtiler. Yapılan yardımlarla 572 YTL toplayan öğrenciler, parayı Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) genel merkezi banka hesabına gönderdiler. 

Kampanya düzenleme teklifinin öğrencilerden geldiğini ifade eden okul müdürü Uğur Bayar, “Okulumuzdaki öğrencilerin büyük bir çoğunluğu dar gelirli ailelerin çocuklarından oluşuyor. Ancak çok kısıtlı olan harçlıklarının tamamını böyle bir kampanyaya harcayan bu öğrencilerimizin duyarlı davranışı beni ve okul öğretmenlerimizi son derece duygulandırdı. Öğrencilerimiz yardım ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Kendilerini yürekten kutluyorum” dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2008 Cuma 14:18:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?