30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Miniklerden büyük davranış

Organize Sanayi İlköğretim Okulu 6/B sınıfı öğrencilerinden Selin Koç, Şeyma Güngör ve Leyla Sultanbaş, Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı Makbule Ölçen Eğitim Kurumları Manisa Şubesi’ne yaptıkları küçük ziyaretlerle büyük dersler verdiler.


Zihinsel Yetersiz Çocukları Koruma ve Yetiştirme Vakfı Makbule Ölçen Eğitim Kurumları Manisa Şubesi Müdürü İncinur Mumcuoğlu şunları söyledi: “Geçtiğimiz Şubat ayında topluma hizmet veren kuruluşlar adında hazırladıkları proje çalışması için bu pırıl pırıl öğrencilerimiz kurumumuzu ziyarete gelmişlerdi. Biz kendilerine projelerinde yardımcı olduk, kurumumuzu tanıttık. Ertesi gün yağmurlu bir gündü ve kendileri küçük, yürekleri büyük bu duyarlı öğrenciler, arkadaşlarıyla tekrar kurumumuza geldiler; kitap-defter- kırtasiye malzemeleri ve kendilerine ve kardeşlerine küçük gelen giyim eşyalarını bizim çocuklarımıza armağan ettiler. Bu güzel ve örnek davranışı basın aracılığıyla da duyurmuştuk. Ve okul yöneticilerini arayarak böylesine duyarlı öğrenciler yetiştirdikleri için kendilerini kutlamıştık. Aradan zaman geçmesine rağmen bizleri unutmayan vefalı küçük dostlarımız ziyarete geldiler, Şubat ayında tanıştıkları öğrencilerimizin hatırlarını sordular. Onları unutmamaları, sizin için bu yıl neler yapabiliriz şeklindeki düşünceleri bizleri çok duygulandırdı.”dedi.


Yapılan davranışın örnek olduğuna dikkat çeken Mumcuoğlu, “Öğrencilerimizi tek tek sınıflarda ziyaret ettiler, özellikle en küçüklerimizden olan Halil İbrahim ve Çağlar Durak’ı sevgiyle kucakladılar. Biz her zaman diyoruz ki maddi-ayni bir yardım veremeseniz dahi gelin bu çocuklarımıza sevginizi verin. Çünkü onların sevgiye ve ilgiye çok ihtiyaçları var. Bu çocuklar bizim, hepimizin” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 18:02:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?