5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Miniklerin 23 Nisan coşkusu

MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU

Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Ayşen Oğuz, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan etkinlikte Anasınıfı Öğremenleri Neslihan Kuşgil, Nazan Odacı, Ayşegül Üstün tarafından 3 ay boyunca hazırlanan minikler "Çifte Telli, Küçük Asker Rondo ve Senden Çok Var" adlı müzikli gösterileri izleyenlere sundular. Miniklerin sergilediği oyunlar öğrenci velileri tarafından büyük alkış topladı. Öğrenci velileri çocuklarının bol bol fotoğrafını çekerek anı ölümsüzleştirdiler. Okul Müdürü Ayşen Oğuz, Atamızın başta siz çocuklara ve tüm milletimize armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak üzere böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirtti. Oğuz, "Bugün iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Birincisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerimiz ve velilerimiz ile coşku ile kutluyacağıız. İkincisi ise, Manisa'da okul olarak en kaliteli ekip seçildik, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz ile beraber. Pazartesi günü de Ankara'dan Personel Müdürlüğü'nden okulumuzu incelemeye gelecekler. Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz. Kendimize de güveniyoruz. "dedi.

Anasınıfı öğretmenlerinden Neslihan Kuşgil de, çocukların böyle etkinliklerde yer almasının öğrencilere özgüven aşıladığını belirterek, "Çocuklarımız çalışmaları boyunca eğlenmelerinin yanı sıra sorumluluk bilincini de küçük yaşlardan itibaren kavramaya başlıyorlar. "diye konuştu.

MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU
MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU
MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU
MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU
MANİSA'DA MİNİKLERİN 23 NİSAN COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 13:55:00
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:50:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?