4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Miniklerin yılbaşı heyecanı

MANİSA'DA MİNİKLERİN YILBAŞI HEYECANI

Manisa Belediyesi Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Kültür Sanat Merkezi yılbaşı eğlencesi renkli görüntülere sahne oldu. Sürpriz noel baba çocukları hediyeleriyle sevindirdi.

Manisa Belediyesi Haydar Bayçın Çocuk Kütüphanesi ve Kültür Sanat Merkezi minikleri düzenlenen muhteşem bir partiyle yeni yıla adım attılar. Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nde okul öncesi eğitim alan minikler, Noel Baba'dan aldıkları birbirinden güzel hediyelerle sevinirken, yapılan müzikli eğlence ile gönüllerince eğlendiler. Çocuklar eğlencenin ardından dev yılbaşı pastasını hep birlikte kestiler.

Manisa Belediyesi'nin çocuklara yönelik sosyal projelerinden birisi olan Çocuk Kültür Sanat Merkezleri'nde çocuklara ingilizce, matematik, okul öncesi eğitim, bale, ritmik jimnastik, halk oyunları, satranç, resim ve gitar çalma gibi birçok alanda kurslar veriliyor. Çocukların kültürel ve zihinsel gelişimleri arttırılıyor. Merkezden yaklaşık 360 öğrenci faydalanırken, kütüphane hizmetlerinden de bin 500 civarında öğrenci faydalanıyor.

MANİSA'DA MİNİKLERİN YILBAŞI HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2011 Cumartesi 14:16:00
Güncelleme :2 Ocak 2011 Pazar 01:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?