4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Miting gibi mahalle toplantısı

AK Partililer hafta sonunda Manisa’nın Nurlupınar Mahallesi’ne çıkarma yaptı, vatandaşlar Bülent Kar’ı ”Başkanımız sensin” sloganlarıyla karşıladılar.

Seçimlere son bir hafta kala çalışmalarını hızlandıran Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bülent Kar, Manisa’nın en büyük kenar mahallerinden Nurlupınar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. AK Partililerin oluşturduğu onlarca araçlık konvoyla mahalleye giriş yapan Kar, seçim otobüsünden halkı selamladı. Sokaklara dökülen mahalle sakinleri Başkan Kar’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

AK Partililer halkın karşısına tam kadro çıktı. Meydanda kurulun platformda AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, İl Başkanı Mustafa Uyumaz, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal, Gençlik Kolları Başkanı Selman Alkış, Eski İl Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Adayı Dursun Ali Yıldız, Eski Merkez İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Faruk Çelik; Belediye Başkanı Bülent Kar’ın yanında yer alarak ona destek verdiler.

Vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle mitinge dönüşen toplantıda önce Ömer Faruk Çelik bir konuşma yaparak, AK Parti döneminde yapılan icraatları anlattı. Daha sonra Belediye Başkanı Bülent Kar mikrofonu alarak mahalle sakinlerine seslendi. Geçen 5 yılda yaptığı hizmetlere dikkat çeken Kar, “Biz hiçbir mahalle ayrımı yapmadan her yere eşit mesafede hizmet götürdük. Şimdi karşınıza bu hizmetleri yapmış olmanın rahatlığıyla çıkıyoruz. Bana güvenenlerin bugüne kadar mahcup etmedim, bundan sonrada etmeyeceğim.”dedi.

Bülent Kar’ın konuşması esnasında mahalle sakinleri sık sık sloganlar atarak, “başkanımız sensin” diyerek destek verdiler.  Son olarak AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi bir konuşma yaptı. Daha sonra miting havasında geçen toplantının ardından AK Partililer mahalleden büyük coşkuyla uğurlandı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?