3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Moris Şinasi'ye anlamlı destek

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Özlem Işık ve öğrencileri düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle Moris Şinasi Çocuk Hastanesi’ne Oksimetre Cihazı aldı.

Öğrencilerin sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için bu tür yardım projelerini hayata geçirdiklerini belirten Özlem Işık, Salihli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin geçtiğimiz yıl da Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışta bulunduğunu dile getirdi.

Işık, “Bu yıl yaptığımız kermesten elde ettiğimiz geliri, kandaki oksijen oranını ölçmeyi sağlayan Oksimetre cihazının alınması için Moris Şinasi Çocuk Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Selahattin Emre’ye teslim ettik. Bu tarz çalışmalarımız önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da devam edecek. Amacımız öğrencilerimizin topluma karşı duyarlı insanlar olarak yetişmelerini sağlamak” dedi.

Moris Şinasi Çocuk Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Selahattin Emre de (CBÜ) Salihli Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı Öğretim Görevlisi Özlem Işık ve öğrencilere teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 17:46:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?