4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MTB'de stresli seçim

Manisa Ticaret Borsası’nda bugün meclis, yönetim kurulu ve borsa başkanının belli olacağı seçimler başladı. Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen seçimlerde, ilk sandıkta 167, ikinci sandıkta ise 142 üye olmak üzere 2 sandıkta toplam 309 üyenin oy kullanacağı belirtildi.

Erken saatte oy kullanmaya gelenler uzun bir kuyruk oluştururken, sandık başında hazır bekleyen Borsa Başkanı Arif Koşar ve diğer aday Borsa Meclis Başkanı Ahmet Erken’in stresli oldukları gözlendi. Her iki aday da oyunu ilk kullananlar arasında yer aldı.

Arif Koşar’ın hazırladığı listede; Ergün Türek, Gürkan Atılgan, Cahit Yayman, İlhan Düzenli, Sadık Özkasap, Seyit Ali Atilla Doğan, Erdal Hekimci, Süleyman Yeşildağ, Mehmet Yılmaz, Uğur Aytekin, Münir Birsel Günbay, Mahmut Bilgin ve Mustafa Elmaoğulları yer aldı.

Ahmet Erken’in listesinde ise Nejat Almış, Nazım Şafak, Sezen Şenay, Mehmet Yücel, Yahya Caymaz, Harun Uludemir, Alpaslan Gül, Yalçın Korguz, Murat Büyükşahin, Servet Bedir, Dilaver Efe, Mehmet Gökdemir ve Hasan Fehmi Şahin yer aldı. Oy kullanma işleminin devam ettiği, sandıkların akşam saat 18.00’de açılarak sayıma geçileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 15:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?