4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MTSO Meclis Başkanı Arslan

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) meclis başkanlığı seçimlerinde Oğuz Sümer’le yarışan Abdurrahim Arslan 73 üyeden 46’sının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Seçimler MTSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 75 üyeden 73’nün katıldığı toplantıya en yaşlı üye olan Ali Çiçek başkanlık yaptı. Seçimlerde Bülent Koşmaz’ın desteklediği Abdurrahim Arslan ile MTSO Başkan Adayı İdris Şendil’in desteklediği Oğuz Sümer yarıştı. Meclis üyelerinden Erdinç Yumrukaya ve Seyfettin Temurtaş’ın katılmadığı seçimler kapalı zarf usulüyle yapıldı.

Oy kullanan 73 üyeden 46’sının oyunu alan Abdurrahim Arslan MTSO’nun Meclis Başkanlığına seçildi. Oğuz Sümer ise 27 oy alabildi. Meclis başkan vekilliklerine ise Ali Bankoğlu ile Hüseyin Karaköse, katip üyeliğe de Necip Denktaş getirildi.
Sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yapan Abdurrahim Arslan, “Bana atlan 46 oyu unuttum, 75 kişinin oyunu almış sayarak hareket edeceğim. Herkese eşit mesafedeyim. Burada amacımız meclisi en güzel şekilde çalıştırarak hizmet üretmektir. Sadece Ege’nin değil Türkiye’nin örnek meclisini oluşturacağız.”dedi

Seçimlerin ardından Abdurrahim Arslan tebrikleri kabul etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 18:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?