4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MTSO'da Koşmaz'la yola devam

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) yönetim kurulu seçimlerinde mevcut Başkan Bülent Koşmaz’ın listesi 75 üyeden 43’nün oyunu alarak seçimlerin galibi oldu.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu seçimleri Fuar Merkezi’nde yapıldı. 75 meclis üyesinin oy kullandığı seçimlerde Bülent Koşmaz’ın listesi 43 oy alarak seçimleri kazandı. İdris Şendil başkanlığındaki diğer liste ise 32 oy alabildi.

75 meclis üyesinin oy kullandığı seçimler, meclis üyesi seçimlerinin aksine gerginlikten uzak bir havada geçti. Polis, Fuar Merkezi çevresinde önlem alırken, özel güvenlik görevlileri de içerideki güvenliği sağladı. Adaylardan Bülent Koşmaz ve İdris Şendil basın mensuplarının ısrarı üzerine el sıkışarak objektiflere poz verdiler.

Geçtiğimiz hafta yetki belgesi alamadığı için Ticaret ve Sanayi Odası’nda görevliler ve Genel Sekreter Güvenç Özer’le tartışan MAGİAD Başkanı Salih Fulçun da meclis üyesi olarak oy kullandı. Güvenç Özer’e de sarılarak olanlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Fulçun, artık olanların geride kaldığını dile getirdi.
Seçimler sonucunda MTSO’nun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Bülent Koşmaz, Yaşar Coşkun, Mehmet Yılmaz, Çetin Güngör, Gürkan Atılgan, İsmail Kadıoğlu, Semih Vardarer, Zihni Durmuş, Murat Erbil, Hayati Dulman, Tezcan Ödemiş.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği genel kurul delegeliğine ise Koşmaz’ın listesinde Erdinç Yumrukaya’nın dışındaki tüm isimler seçildi. Yumrukaya’nın yerine İdris Şendil’in listesinden Hilmi İçengil listeye girdi. 39 oyla seçilen TOBB delegeleri şu isimlerden oluştu: İsmail Günhan, Bekir Kılınç, Ali Karanfilci, Tevfik Yavaş, Tahsin Çambel, Sezgin Süner, Hasan Karabulut, Ramazan Taşkıran, Hilmi İçengil.

MTSO’nun Disiplin Kurulu üyeliğinde de Koşmaz’ın listesi 45 oy alarak kazandı. Buna göre Halil Çınar, Bülent Özyolcu, Engin Kabadağ, Mehmet Buğra Gencer, Hüseyin Çambel ve Murat Kümüştekin MTSO’nun yeni disiplin kurulu üyeleri oldu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 19:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?