3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

MTSO'da sıcak buluşma

Anavatan Partisi Belediye Başkan Adayı Adil Aygül Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz’ı makamında ziyaret etti.

ANAP Belediye Başkan Adayı Adil Aygül seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Vatandaşlardan büyük ilgi gören Aygül, oda ve derneklere de ziyaretlerde bulundu. Aygül’ün son durağı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) oldu.

Anavatan İl Başkanı İsmail Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Ali Karan’ın yanı sıra partililerin katıldığı ziyarette MTSO Başkanı Bülent Koşmaz’ın yanı sıra kısa süre önce MTSO Genel Sekreterliğine atanan Tamer Balatlı ve oda yöneticileri hazır bulundu.

29 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partisi adına yola çıktığını dile getiren Adil Aygül, “1994-2004 yılları arasında belediye başkanlığı yaparken MTSO ile işbirliği içinde çalıştık. Çok güzel hizmetler ortaya çıktı. Bugün OSB Sayın Koşmaz ve ekibinin eseridir. OSB’nin dünya çapında ödüller alması bunun sonucudur. Bunu kimsenin unutmamamsı lazım.”dedi.

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ise Adil Aygül’e “Değerli dostum ve arkadaşım” diyerek hitap ettiği konuşmasında şunları söyledi: “Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduk. Sayın Aygül belediye başkanlığı döneminde bize destek vererek çok yolumuz açtı. Çekişmeli bir seçim olacak. Manisa Türkiye’den farklı bir seçim atmosferi yaşayabilir. Sonuç ne olursa olsun hayırlı olsun. Belediye başkan adaylarının bel atından vurmaması, yarışın seviyeli olması sevindiricidir. Sayın Adil Aygül’e çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 17:48:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?