4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

MTSO'dan Başkan Ergün'e ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz ve Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan ile yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü  makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Ergün’e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Koşmaz, Ergün’e görevinde başarılar dileyerek çikolata ve çeşitli şekerlemelerin bulunduğu bir hediye paketini vererek, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım. Tatlı hizmetler olsun. Tatlı hizmetler diliyoruz.”diyerek başarılar diledi.

Başkan Koşmaz, MTSO’nun yeni hizmet binası il ilgili olarak da “Şuanda bir talebimiz yok. Çünkü ortama alışma dönemindesiniz. Bir tanıma devresi geçiriyorsunuz. Bu ziyaretler bittiğinde biz teknik arkadaşlarımıza danışarak, yasallar ne diyorsa o çerçevede kalmak şartıyla, binamızın yapımına başlamak istiyoruz. Ekstra bir talebimiz kesinlikle yok.”dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Koşmaz ve ekibine teşekkür ederek, bu konuda ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 16:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?