5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Mücahit'ten 4 gol

MANİSA LİSELER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Manisa 8 Eylül Stadında yapılan Liseler arası Futbol Turnuvası karşılaşmasında Şehzade Mehmet Koleji Saruhanlı Çok Programlı Lisesi'ni 4-1 mağlup etti..

Şehzade Mehmet Koleji sahaya Emre Kuşcu, Caner, Abdülkadir Gölükçü, Emre,Coşkuncan, Sinan, Abdülkadir Karaaslan, Emre Şener, Berker, Mahmut ve Mücahit ilk 11’i ile sahaya çıktı. Maçın ilk yarısı Mücahit'in attığı tek gol ile 1-0 önde kapatan Şehzade Mehmet Koleji ikinci yarıyada rakibinden üstün bir futbol sergileyerek başladı. Maçın ilk yarısında tek gol atan Mücahit, ikinci yarıda 3 gol daha atarak takımının 4-1 galip gelmesini sağladı. Mücahit golleri ile Şehzade Mehmet Koleji'nin sahadan 3 puan ile ayırlmasında büyük pay sahibi oldu.

Şehzade Mehmet Koleji Futbol Antrenörü Muammer Gök ” Bugün 3 puanı güzel futbol ile almasını bildik. Öğrencilerimi başarılarından dolayı kutluyorum. Takımdaki lisanslı futbolcu sayısını arttırabilirsek, daha da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizi buraya 8 Eylül Stadına desteklemeye gelen Müdürümüze, Öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ederim.” dedi.

Maçta takımın tüm gollerini atan Şehzade Mehmet Koleji’nin santraforu Mücahit Ardaç da “ Bugün dört gol attığım için mutluyum. Önemli olan galip gelmemizdi. Okulumuzun adını futbolda da duyurmak istiyoruz.” diye konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:17:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?